10 Jaar garantie
Vrijblijvende offerte
Gratis inmeet service
Hoge kwaliteit aluminium
Binnen 1 dag geplaatst
 • 10 Jaar garantie
 • Vrijblijvende offerte
 • Gratis inmeet service
 • Hoge kwaliteit aluminium
 • Binnen 1 dag geplaatst
Offerte aanvragen
Offerte aanvragen
Glazen schuifwanden2021-11-14T14:10:36+00:00
 • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
  Dit railsysteem bestaat
  uit een bovenrail en een onderrail.
  Indien er tochtstrippen, handgrepen
  en glasopvang gewenst wordt kunnen deze
  aangevinkt worden bij de opties.
 • Voer een getal groter dan of gelijk aan 1 in.
  • Glazen schuifwanden

  • Heeft u al een terrasoverkapping en u wilt deze uitbreiden met glazen schuifwanden voor de voorkant en/of zijkant(en) van uw terrasoverkapping?
   Met de glazen schuifwanden van Overkapping voordeel geniet u het de hele jaar door van een wind en tochtvrije terras en behoudt u volledig doorzicht op uw tuin.
   De glazen schuifwand systemen van Overkapping voordeel zijn geschikt voor 99% van alle aluminium en houten terrasoverkappingen.

   U creëert een heerlijke leefruimte die makkelijk bij te verwarmen is. Heeft u in de zomermaanden juist behoefte aan een frisse wind, dan schuift u in een handomdraai de panelen over de soepele rails opzij en heeft de wind weer vrij spel.
  • De glazen schuifwanden van Overkapping voordeel zijn eenvoudig te monteren. 80% van onze klanten monteren zelf de glazen schuifwanden met de eenvoudige montagehandleiding. Heeft u zelf geen tijd of bent u niet handig aangelegd om de glazen schuifwanden te monteren? Dan nemen wij dat graag van u over. Kies in dit geval de optie “Laten Monteren”.

   Indien u het toch zelf wilt monteren kies dan de optie “bouwpakket” Uw bouwpakket wordt geheel gratis bezorgd met de montagehandleiding erbij.
  • Sectie-einde

  • € 0,00
 • Gebaseerd op 46 recensies.
  Yesim Cengiz
  Yesim Cengiz
  2021-12-20
  Geverifieerd
  Zeer tevreden over het resultaat. Het ziet er netjes en strak uit. Vriendelijk en vakkundig.
  Martyna Ochocińska
  Martyna Ochocińska
  2021-12-20
  Geverifieerd
  Zeer professioneel werkzaamheden. Netjes op tijd. Heel mooi gedaan voor een betaalbare prijs. Zeker aanraden.
  Ruzanna
  Ruzanna
  2021-12-20
  Geverifieerd
  Het is vanaf het begin heel professioneel aangepakt. Eerst was alles met ons duidelijk gecommuniceerd ook over of het later mogelijk is om de terrasoverkapping aan te passen. En op de dag dat ze het kwamen monteren hebben de heren het erg snel en zeer netjes gemonteerd. Nu een jaar later zijn wij nog steeds enorm tevreden met het werk dat VerandaExpress heeft geleverd.
  Hakan Agyar
  Hakan Agyar
  2021-12-06
  Geverifieerd
  Ze werken op een professionele manier. Plan van aanpak is heel goed. Over de kwaliteit en de werkwijze kan ik niets negatiefs zeggen. Afspraken komen ze keurig na en ze zijn heel vriendelijk.
  Faruk Pehlivan
  Faruk Pehlivan
  2021-10-08
  Geverifieerd
  Glazenwand vakkundig geïnstalleerd. Komt afspraken na en perfecte communicatie.
  OPTC MDLuffy
  OPTC MDLuffy
  2021-10-06
  Geverifieerd
  Een afspraak voor de zomervakantie gemaakt voor het inmeten, waarna de veranda pas in november geplaatst zou kunnen worden. Gelukkig hadden ze nog een gaatje kunnen vinden om het deze week uit te voeren. Dit was supersnel geïnstalleerd en netjes afgewerkt. Bedankt!
  Marco Seinstra
  Marco Seinstra
  2021-09-17
  Geverifieerd
  Top kwaliteit, vakkundige gezellige monteurs. Aanpakkers/doorpakkers.
  tjeerd venema
  tjeerd venema
  2021-07-01
  Geverifieerd
  gisteren bij ons een tuinkamer gemonteerd.super aardige en hardwerkende mannen.wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat.ik kan iedereen jullie aanraden.
  Marc Roedts
  Marc Roedts
  2021-06-25
  Geverifieerd
  Overkapping voordeel heeft een mooie glazen schuifwand in onze bestaande houten overkapping geplaatst. Super materiaal en mooi gemonteerd.
  Johnny ter Borg
  Johnny ter Borg
  2021-05-24
  Geverifieerd
  Hebben bij ons een schitterende glaswand geplaatst helemaal perfect en ook nog eens goede service en dit ook nog voor een prima prijs. Heel erg blij mee.
  Review Plaats? Klik Hier

  Veelgestelde Vragen

  Zijn de glasplaten veilig?2020-11-10T11:10:03+00:00

  De glazen schuifdeuren zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Wanneer het glas stuk gaat, zal dit in duizenden kleine stukjes breken.

  Is een glazen schuifwand zelf te monteren?2020-11-29T21:18:23+00:00

  Een glazen schuifwand wordt als gebruiksvriendelijke bouwpakket geleverd. De montage van glazen schuifwanden wordt door 80% van onze klanten zelf uitgevoerd.

  Hoe dik is het glas van een glazen schuifdeur?2020-11-29T21:17:39+00:00

  De glazen panelen van de glazen schuifwand zijn 10mm dik veiligheidsglas.

  Welke afmeting hebben de glazen schuifwanden?2020-11-29T21:16:46+00:00

  De breedtematen van de railsystemen variëren van 300cm tot en met 600cm. Deze zijn in te korten tot de gewenste breedte. Hoogtematen variëren tussen 200cm en 250cm. De glazen panelen zijn 90cm, 93cm, 98cm en 103cm breed.

  Kan ik een glazen schuifwand ook onder mijn houten overkapping, tuinhuis, pergola of prieel plaatsen?2020-11-29T20:58:22+00:00

  De glazen schuifwanden van Overkapping voordeel zijn te plaatsen onder alle typen of merken overkappingen en tuinhuizen. De glazen panelen zijn zelfs binnenshuis toepasbaar.

  Waar bestaat een glazen schuifwand uit?2020-11-29T20:59:54+00:00

  Een glazen schuifwand systeem bestaat uit de volgende onderdelen;
  – Een bovengeleider en onderrail met geïntegreerde waterafvoer
  – Aluminium glasprofiel met dubbel gelagerde wielen
  – 10mm dik gehard veiligheidsglas van 90cm, 93cm, 98cm, 103cm breed
  – Optioneel: funderingskoker voor een goede basis
  – Diverse uitbreidingsopties zoals deurgrepen, tochtstrippen, sierstrippen en U-profielen.

  Glazen schuifwanden van Overkapping voordeel

  Dankzij de glazen schuifwanden van Overkapping voordeel is uw overkapping geheel afgesloten, terwijl u het vrije uitzicht op uw tuin behoudt. Met zonnige dagen kunt u de glazen schuifwanden open schuiven voor een verkoelend briesje in uw overkapping. Met wat koudere dagen schuift u de glazen schuifwanden dicht zodat het kou buiten uw overkapping blijft. Ieder glas paneel kunt u één voor één verschuiven van links naar rechts en van rechts naar links. Door de glazen schuifwand van Overkapping voordeel kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin.

  Waarom een glazen schuifwand van Overkapping voordeel?

  Bij Overkapping voordeel komen veiligheid, kwaliteiten op de eerste plaats. Daarom worden al onze glazen schuifwanden voorzien van 10 mm dik veiligheidsglas. Niet alleen extra sterk, maar ook perfect passend bij iedere ruimte. De onderhoudsvrije wieltjes en zorgen voor een duurzaam en vederlicht gebruik. Je opent en sluit de wand in één soepele beweging.

  Ga naar de bovenkant